Λάδι, ελιές και καρύδια από την οικογενειακή επιχείρηση του Νίκου




Ο Νίκος είναι συναγωνιστής και φίλος μας. Ένας σεμνός και καλόκαρδος άνθρωπος με μία χαμογελαστή και αγαπημένη οικογένεια.
Παρά το αναγκαστικό λόγω της μνημονιακής κρίσης κλείσιμο του λογιστικού του γραφείου, παρά τις πολλαπλές απογοητεύσεις από "φίλους" και συνεργάτες, παρέμεινε μαχητής και ακέραιος ως άνθρωπος.


Αξιοποιώντας το λιοστάσι που είχε στο χωριό του στην Λακωνία, στράφηκε στην παραγωγή λαδιού και βρώσιμης ελιάς. 
Το προϊόν της νέας του προσπάθειας το δοκιμάσαμε και είναι εξαιρετικό! 




Έχει ένα μικρό συσκευαστήριο στον ελαιώνα του και ανεβοκατεβαίνει απ' το χωριό στην Αθήνα μια ή και δυο φορές την εβδομάδα. 






Παράλληλα, εποχιακά συσκευάζει και καρύδια από παραγωγούς της περιοχής του τα οποία και μεταπωλεί μαζί με το λάδι και τις  ελιές που παράγει.




Μαζί με τον Νίκο και η υπόλοιπη οικογένεια! Οι δυο κόρες που παράλληλα σπουδάζουν και η σύζυγος, δίνουν τον  άνισο και αξιοθαύμαστο αγώνα απέναντι σε ένα ανάλγητο οικονομικό και κοινωνικό καθεστώς , αλλά και το τέρας των μονοπωλίων της αγοράς, για την επιβίωση.


Θα τον βρείτε σε αγορές χωρίς μεσάζοντες αυτόν ή κάποιο μέλος της οικογένειας του. 

Εμείς σας τον προτείνουμε  σαν πρώτη επιλογή για αγορά ελαιολάδου, ελιών και καρυδιών. 
Με αυτόν τον τρόπο, αγοράζετε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας από την πηγή τους και συγχρόνως στηρίζεται έναν άξιο συνάνθρωπο να ορθοποδήσει.
Το τηλέφωνο του Νίκου είναι: 6951928961

*Όπως αναφέρουμε και στο εισηγητικό άρθρο μας εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες. Κάνουμε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους άξιους φίλους μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας χωρίς κανένα απολύτως ιδιοτελές συμφέρον.

Σχόλια